Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil.

Priser

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms.

Leveringsomkostninger

Pakning- og forsendelsesomkostninger pr. ordre er fra kr. 80,00 incl. moms.

Rabatter

Generelle rabatter

Vi yder rabatter til alle kunder i form af forskellige kampagner. Hvis der er rabat på en vare, vil den allerede være fratrukket prisen, som vises på sitet. På den måde er prisen du ser, altid “din pris”. Dette følger gældende retningslinier fra forbrugerombudsmanden.

Betaling

Du kan vælge at betale påfølgende måder:

Fakturakunde: Virksomheder og institutioner kan ansøge om at handle som fakturakunde. Vi forbeholder os ret til at afvise en ansøgning om at blive fakturakunde uden yderligere begrundelse.

Rykkergebyr/renter

Betales ikke efter faktura/kontoudtog, pålægges et rykkergebyr dkk 100 pr. rykker. Betales der ikke efter 2. rykker, overgår kravet til inkasso, og der pålægges gebyrer i overensstemmelse med lovgivningen. Ved forsinket betaling pålægges endvidere rente i henhold til rentelovens bestemmelser.

Leveringsformer

Varer sendes med GLS. Det betyder, at pakken leveres til din bopæl og afleveres personligt til dig. Hvis du ikke er hjemme, tager buddet pakken med tilbage til depotet, hvor du kan afhente den, når du har modtaget en pakkekvittering i din postkasse. Ved bestilling kan du notere om pakken kan stilles f.eks. i carporten, eller ved hoveddøren, hvis der ikke er nogen hjemme ved omdelingstidspunktet.

Leveringstid

Leveringstiden er normalt 3-5 hverdage. Er leveringstiden længere end dette, vil det fremgå af din ordre/ordrebekræftelse.

Retur- og fortrydelsesret

GPO Forlag yder 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Der ydes ingen fortrydelsesret på lyd- og billedoptagelser, såfremt du har brudt forseglingen, med mindre varen er fejlbehæftet. Hvis du returnerer, skal varerne være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen og gerne ledsaget af en kopi af fakturaen. Du kan fortryde et køb ved at returnere varen til den angivne returadresse.

Fragtudgiften ved at returnere varen til GPO Forlag, påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage modtage en anvisning på det betalte beløb.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles på telefon 6614 0852 eller e-mail: post@gpoforlag.dk. Du kan udnytte din reklamationsret ved at sende varen retur eller møde op på vores fysiske adresse og reklamere der. Vi betaler din udgift til forsendelse, hvis vi har leveret en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købesummen tilbage.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: post@gpoforlag.dk

Det med småt

Aftaler med GPO Forlag indgås på dansk. Når du handler med GPO Forlag, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært købeloven og forbrugeraftaleloven.

Ansvarsfraskrivelse

GPO Forlag kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.