Spil for livet? (Hæfte + DVD)

kr. 280,00 ekskl. moms

Varenummer (SKU): 13 Kategorier: ,

Beskrivelse

Forfatter: Gert Jessen

Kategori:Kommunikation, Undervisning
Oplysninger: 2006, 43 sider, 1 DVD
ISBN: 87-91659-16-7
Udgivet d. 20-12-2006


Spil om penge fylder meget i hverdagen. Spillemaskiner, Lotto, Oddset og ikke mindst poker og anden gambling på Internettet er blot nogle af de spil, der findes – og der kommer hele tiden nye.

Danske Spil har forgæves forsøgt at dæmme op over for de udenlandske spiludbydere, paradoksalt nok i et parallelt forløb med at de selv til stadighed udvikler nye spil. Så den samlede risiko for at blive indfanget af spil stiger dag for dag. Mens de beløb der anvendes på at hjælpe de personer, som er endt i ludomanifælden, ikke stiger i samme takt.

Hvordan er dit eget forhold til spil? Hvorfor spiller vi om penge? Hvad sker der, når vi spiller om penge?

Disse og mange andre spørgsmål bliver besvaret i filmen og hæftet Spil for livet?, der er et inspirerende og praktisk materiale om pengespil og om hvordan man kan forholde sig til alle de mange spil om penge, især poker, som er dukket op de senere år. Et enkelt og anvendeligt materiale, der bidrager til debatten om et stigende samfundsmæssigt problem. Materialet er velegnet til undervisning.

Der er i Danmark mange tusinde mennesker med et problematisk forhold til spil – og mange er ludomane! I filmen Spil for livet? møder vi Anders og Jan, der har ludomanien tæt inde på livet. Vi følger deres kamp mod spilletrangen og hører deres tanker om det liv, som spil drev dem ud i.

Spil for livet? er velegnet til alle, der vil vide mere om spil, spilletrang og spilafhængighed.